Transport marfuri

Transport Marfa, Mobila

In ceea ce priveste acest capitol, compania noastra pune la dispozitie autoutilitare cu sarcina utila de 3,5 tone, in vederea transportului de marfuri generale, ce nu se supun unui regim special.

Capacitatea din punct de vedere al volumului de marfa ce poate fi gazduit, difera la fiecare autoutilitara in parte, in functie de lungimea, latimea si inaltimea acestora. Unele pot servi in acest pentru un volum cumulat, de pana la 21 metri cubi.

Cel mai mare avantaj de care pot dispune acest tip de camioane este acela ca pot avea accesdin punct de vedere al legislatiei, pe orice fel de drumuri sau strazi, la orice ora din zi si din noapte.

De aceea organizam fie transporturi, fie relocari, oriunde in tara, dar si pe teritoriul Uniunii Europene.

Contact mutari

Totul se desfasoara intr-o maniera organizata si bine pusa la punct, pentru ca totul sa decurga exact cum se stabileste initial, fara ca eventualele situatii complicate ce pot surveni sa-si puna amprenta, iar costul intregii operatiuni sa se incadreze in limitele rezonabilului.

Pentru cateva piese de mobilier de dimensiuni reduse sigur puteti gasi loc in masina personala. Dar in cazul pieselor de mobilier de dimensiuni mari, lucrurile incep sa se complice si dumneavoastra aveti nevoie de servicii de transport.

Multe motive stau la baza unei cerinte pentru un astfel de serviciu intrucat transportul unor bunuri pentru depozitare este ceva la ordinul zilei. De la eliberari locuinte pentru a fi date spre inchiriere sau vanzare, pana la mutari marfa, toate sunt in aria noastra de expertiza.

De multe ori costul transportului este mai mic decat cel al combustibilului deci te sfatuim sa te orientezi.

Servicii adiacente transportului:

– amsamblare, deamsablare
– fixare, asezare
– ambalare obiecte cu un grad de coliziune ridicat
– infoliere

Toate aceste servicii pot fi duse la capat profesional datorita echipamentelor noastre si personalului dedicat.

Prioritar mutarii mobilei, se va evalua starea acesteia, se vor trimite imagini cu ele in format electronic, pentru a se asigura starea de transport si dupa. Este spre datoria noastra sa iti oferim o garantie si despagubiri in cazul accidentarii (de care cel mai probabil nu va fi cazul).

Noi practicam preturi in conformitate cu standardele noastre, preturi ce pot fi aflate simplu printr-un simplu telefon. Preturile noastre sunt corecte si iti garantam superioritate in ceea ce priveste calitatea serviciilor de transport marfuri si mobilier.