Procesul de mutare mobila

Procedeu:

Conform cerintelor dumneavoastra, procedeele prin care vom duce la bun sfarsit operatiunea de mutare a mobilei se extind de la cele mai simple pana la cele mai complicate, toate acestea fiind executate cu cel mai inalt grad de profesionalism.

Prin urmare:
Costul se stabileste uneori direct la telefon, cu ajutorul unuia dintre expertii nostri care va pot ajuta in a estima cat mai exact costurile necesare, precum si o detaliere a procedeelor necesare.

Expertii nostri sunt la dispozitia dumneavoastra fara vreun cost aditional, fiind posibila si deplasarea unuia la locatia dumneavoastra intr-o durata de pana la 2 ore dupa ce ati incheiat apelul.

Dupa cele prezentate si semnarea contractului, este responsabilitatea noastra ca serviciile oferite sa fie la un grad maxim de profesionalism si promptitudine.

Firma nostra va pune la dispozitie experti in procedeele de desfacere, refacere in ceea ce tine de mobilierul in cazul caruia este cerut transportul.

De asemenea, expertii nostri va vor comunica cea mai buna si sigura cale de transport, deoarece in anumite cazuri unele piese de mobilier nu mai pot fi desfacute si/sau nu ar trebui desfacute si remontate la destinatie din cauza starii lor fizice.

Pentru cei din Bucuresti oferim servicii de montare, in special pentru acele cazuri in care preferati sa va cumparati mobila noua.

Transport in capitala

Ne putem lauda ca nici un transport nu este ca oricare altul, dar reusim sa ducem la capat orice transport cu un maxim de profesionalism si disciplinare.

In maxim 2 ore putem ajunge la dumneavoastra, de aceea taiem asteptarile si programarile enervante pentru ca pretuim atat timpul nostru cat si timpul clientului. Pentru capitala sunt folosite minim una sau doua auto-utilitare medii, pentru usurarea accesului in zone dificile.

In cazul in care doriti o mutare a unui obiect greu iar acesta nu se poate transporta pe scara imobilului, sau creeaza dificultati, aveti la dispozitie o alternativa oferita de noi la un pret aditional, si anume un lift exterior a carui greutate maxima este de 500kg.

Cu serviciile noastre puteti fi sigur ca durata oricarui transport este minima, si in cazul in care este nevoie putem trimite oricata mana de lucru este nevoie.