Mutari nationale

Mutari nationaleSuntem o firma inregistrata in Bucuresti, oras unde se regasesc de altfel punctele noastre de lucru, dar si parcul auto.

Cu toate acestea nu ne limitam la a ne desfasura activitatea doar pe suprafata capitalei.

Compania noastra detine experienta si resursele necesare de a intreprinde astfel de operatiuni si servicii, oriunde exista solicitare.

Astfel in cei 10 ani de activitate, exceptand activitatile desfasurate in interiorul granitelor Bucurestiului, s-au derulat alte peste 300 de actiuni de relocare pe teritoriul Romaniei, din si in diferite orase sau localitati!

De aici se poate deduce foarte usor faptul, ca pentru noi distanta nu reprezinta o problema in a intreprinde astfel de operatiuni pe anumite trasee, si totodata facem acest lucru accesibil si pentru clientii nostri prin maniera taxare per kilometru, la un tarif avantajos. Mai mult, organizam si planificam totul in asa fel, incat nu doar tariful de transport sa reprezinte un avantaj, pentru clientul nostru, ci si restul de servicii de care doreste sa beneficieze:

  • incarcarea/descarcarea bunurilor la locatii;
  • impachetarea/despachetarea efectelor, in si din cutii;
  • protejarea extra a obiectelor, in functie distanta si grad de fragilitate;
  • demontarea/remontarea diferitelor tipuri de piese de mobilier.

 

Datorita experientei acumulate in timp, atat organizarea cat si desfasurarea operatiunilor de tip extern, reprezinta in acest moment o formalitate ce este desfasurata cu succes.

Contact mutari