Mutari Mobila

Mutari mobila in Bucuresti si imprejurimi

Mutarea de mobila reprezinta baza serviciilor de transport si un serviciu de baza cu care am inceput si cu care ne-am obisnuit clientii la un standard de calitate ridicata. Acest lucru se intampla acum 10 ani cand am pornit in ascensiunea printre alte intreprinderi care se ocupa de astfel de servicii.

 

Mutarea si transportul pieselor de mobilier

Din punctul de vedere al unor oameni experimentati, iti putem spune despre costul final ca el poate fi calculat in functie de trei puncte vitale: numarul si dimensiunile marfurilor, ambalarea si protejarea, precum si mutarea propriu-zisa. Deasemenea practicam si un regim de fidelitate, intrucat daca va fi o a doua oara cand se va apela la noi, vom scadea din pret.

Daca aveti nevoie de un transport in tara dar si in exteriorul ei, noi te putem ajuta cu aceste servicii.
De mentionat este faptul ca pentru astfel de servicii de mutari mobila este nevoie de o experienta majora, de care noi dispunem, de aceea sfatul nostru este sa ne contactezi pentru a te indruma cum si ce sa faci pentru ca transportul sa se desfasoare in conditii optime.

Pe tot parcursul mutarii mobilierului, asiguram:
– Servicii de dezasamblare mobila, transport sigur si reasamblare la destinatie
– Ambalaje, materiale de protectie de cea mai buna calitate (de la cutii pentrulucrurile marunte pana la ambalajul de umlutura care va tine lucrurile in cutii fixe si ferite de impact)
– Personal selectat cu atentie, personal ce este dedicat fiecarui serviciu oferit

 

Costurile pentru mutarea de mobila

Costul mic al mutarii de mobila este fara indoiala un factor care atrage clienti noi, de aceea preturile noastre sunt corecte, transportul de mobila realizandu-se in conformitate cu standardele ridicate care ne-au facut deja populari. Grija noastra este ca produsele sau bunurile tale sa ajunga la destinatie fara nici cea mai mica coliziune. Apeleaza la noi si departamentul logistic iti sta la dispozitie.

 

Contact mutari

Datorita procedeelor diverse si modurilor de operare pe care le aplicam, ceea ce facem poate fi un proces ceva mai complex deoarece fiecare operatiune este tratata cu un maxim de profesionalism.

Costurile va vor fi comunicate prin telefon. Acesta poate fi estimat de catre expertii nostri logistici, care mai mult va pot da si un cuprins al operatiunilor necesare serviciului pe care v-ati hotarat sa il achizitionati.

Acest procedeu de expertiza oferit de noi prin expertii nostri este complet gratuit, fiind posibila si deplasarea expertului la locatia clientului in nu mai mult de doua ore de la incheierea apelului telefonic.

Dupa ce s-au stabilit toate detaliile si cerintele, se intocmeste un contract prin care noi garantam ca cerintele clientului sa fie satisfacute.

Lucram in domeniile transportului, mutarilor, si a manipularii mobilei atat pe teritoriul Romaniei, dar si in afara, pentru persoane fizice cat si juridice.

Pentru cazurile in care apelati la serviciile de mutari mobile, va garantam faptul ca personalul nostru este calificat la nivel profesional, intrucat nu se vor lovi de nici o dificultate in procedeele adiacente mutarii ca montari, demontari etc.

In permanenta mobila va fi protejata cu ajutorul ambalajelor si a materialelor pentru protejarea ei, garantand o integritate cat mai ridicata a mobilei posibila.

Dupa caz se pot efectua si mutari de mobila fara necesitatea procedeului de demontare, expertii nostri pot de asemenea sa stabileasca daca montarea si demontarea poate afecta integritatea mobilei, si va vor comunica daca este posibila mutarea fara montare si demontare.

In cazul in care apelati la serviciile de mutari mobila de la distribuitor la destinatie, va putem oferi un numar de doi experti in montare mobilier la un pret convenabil.

Transport mobila in capitala

Puteti apela la serviciile noastre de mutari pe teritoriul capitalei, fiind posibila o personalizare pentru a putea mula serviciile noastre special pentru nevoie fiecarui client. Dispunem de un personal expert, numeros si disciplinat!

In cazul mutarilor pe teritoriul capitalei, in doar doua ore vom ajunge la dumneavoastra, nefiind necesara o programare in prealabil. Pentru acest tip de servicii folosim adesea doua autoutilitare de dimensiuni medii (10-15mc) pentru a putea opera si in locuri unde sunt dificultati cu parcatul.

Apeland la serviciile noastre pe suprafata capitalei sau din capitala catre orice punct va fi una foarte rapida, dupa caz sau cerere se poate aduce un numar suplimentar al personalului, fara un cost aditional si pentru a reduce durata unei operatiuni in capitala, pe suprafata Romaniei, si nu numai!

Contact mutari