Cum te feresti de impostori in cadrul unei mutari

Mutari Bucuresti

Dragi cititori, faptul ca executam mutari de bunuri nu poate fi contestat. Dar dumneavoastra cautati o solutie pentru mutari, si adesea dati de oameni a caror singur interes este profitul. Presupun ca nu sunteti decis sa va dati bunurile in mana unei intreprinderi care se identifica cu lozinca „transport marfa ieftin”. De aceea vreau sa va zic ca orice firma, avand un minim de angajati si o utilitara, va poate convinge ca sunt cei mai potriviti pentru aceasta situatie. Aceasta metoda este una prin care puteti pierde cel mai mult.

Metoda Intermediarul
Aceasta persoana intervine intre dumneavoastra si firma de transport incasand un comision, care nu ar trebui sa il ia. Aceasta persoana incearca sa va puna in topul unei liste de asteptare pe care firma care executa transportul o respecta. Chiar si daca reuseste marfasau bunurile vor fi manevrate in graba, acest lucru implicand daune. Aceasta metoda nu este metoda dupa care actionam noi.

De ce noi – Mutare cu personal dedicat
Efectuam mutarea intr-un timp scurt dar cu cea mai mare siguranta, mobila este manevrata si manipulata de un personal dedicat. Avem puse linii si reguli ce controleaza mutarea, asamblarea, dezasamblarea, ambalarea etc. Avem incredere ca o data ce ati apelat la noi, o veti face si a doua oara.

Mutare piese de mobilier/marfa
Dispunem de un personal atent ales, care poate asigura ca orice serviciu oferit de noi va fi la cele mai inalte standarde. De asemenea avem grija foarte mare in ceea ce tine de marfa pentru a ne sustine imaginea ce deja am stabilit-o pe piata. Tot noi dispunem de toate materialele, de la ambalaje la scule pentru amsamblari, deamsamblari etc.

Cost
Ne putem lauda ca oferim preturi mai mici decat ti-ar oferi orice ruda de prim grad.