5 Sfaturi pentru mutare pe timpul iernii

68-mutari-pe-timpul-iernii-mutarifmSa va mutati pe perioada iernii este mult mai stresant, atat din cauza vremii cat si din cauza sarbatorilor ce urmeaza sa vina. Pe langa acestea, conteaza si faptul ca preturilor prestatorilor de servicii de mutari cresc considerabil, asadar daca doriti sa angajati o firma competenta trebuie sa scoateti mai multi bani din buzunar. In urmatoarele randuri veti gasi o serie de sfaturi cu referire la mutarea pe perioada sezonului rece.

1. Fiti la curent cu vremea

In perioada iernii strazile sunt mult mai aglomerate, iar daca ninsorile nu va impiedica sa va mutati, umiditatea crescuta si precipitatiile cu siguranta va pot da batai de cap deoarece doriti ca toate obiectele dvs. sa ajunga in siguranta la destinatie. Fiind pregatiti, constienti si flexibili puteti salva foarte mult timp si sa scapati de stresul care va poate deranja foarte tare.

2. Croiti drum spre noua locuinta

Daca aveti parte de o perioada plina de ninsori, cel mai in regula este sa usurati drumul pentru transportatori, astfel incat toate obiectele sa ajunga in noua locuinta fara niciun pic de daune. Folositi-va de diferite unelte (precum lopeti) pentru a va asigura ca drumul din fata casei este dezapezit. Acesta este primul pas. Daca parcati in strada, fiti atenti la semnele interzis pentru parcare.

3. Impachetati sigur obiectele

Veti dori sa impachetati lucrurile cu grija avand in vedere perioada anului. Tinand cont de faptul ca este iarna, luati in considerare sa folositi cutii din plastic si cat mai rezistente pentru a nu le lovi la depozitare. Nu numai ca sunt reutilizabile, durabile si uneori mult mai accesibile, insa va vor proteja si lucrurile mai bine decat cutiile din carton (cutii ce se vor uda din cauza precipitatiilor).

4. Protejati podelele

Puneti pe jos carpete, saci de plastic sau lenjerii vechi pentru a pastra podelel curate atunci cand mutati obiectele. Gheata si zapada pot dauna podelele si va expun la riscul de a aluneca si de a va lovi.

5. Asigurati-va ca aveti energie electrica si caldura

Nu opriti inca serviciile de electricitate si caldura pe parcursul mutarii deoarece este foarte probabil sa aveti nevoie atat de lumina, cat si de caldura in vechea locuinta. Imediat dupa ce va mutati, puteti sa le opriti pentru a nu consuma.

In cazul in care doriti sa beneficiati de serviciile noastre de mutari, va rugam sa luati legatura cu noi accesand pagina de contact de pe website.