5 lucruri indispensabile in ziua mutarii

5 lucruri indispensabile in ziua mutarii

Nu parasi casa fara ele: 5 lucruri indispensabile in ziua mutarii

Lucrurile o iau razna in ziua plecarii. Obiectele se strica, persoanele care te ajuta cu mutatul intarzie, dai peste un dulap pe care ai crezut ca l-ai golit. Iti imaginezi.

Nu ai cum sa impiedici situatiile dificile, deci cel mai potrivit pentru tine este sa fii pregatit de orice, sa ai pregatite niste rezerve si sa te aprovizionezi pentru acele momente imprevizibile.

Noi am intocmit o lista cu 5 lucruri indispensabile care te vor ajuta pe parcurs.

  • Pasta de dinti

Proprietarul ti-a spus sa nu faci gauri in pereti, dar tu ai uitat. Acum te muti si peretii trebuie sa arate impecabil. Aici intra in discutie pasta de dinti. Pur si simplu intinde putina pasta alba (sari peste gelul de culoare albastra) pe deget, introdu-o in gaura de surub/cui si inlatura excesul de pasta. Retuseaz-o cu putina vopsea si esti gata de plecare.

  1.      Skateboard (sau un alt dispozitiv cu roti)

De ce sa cari ceva greu cand il poti pune pe roti? Skateboard-urile pot fi remarcabil de eficiente in transportul cutiilor grele din punctul A in punctul B (de ici-colo). Desigur, trebuie sa te asiguri ca pachetele nu cad de pe skateboard, dar e mai bine decat sa-ti deformezi spatele. Nu uita: skateboard-urile nu au o limita de greutate, nu exagera.

  1.      Markere permanente.

Cu totii ne facem planuri sa fim complet organizati si facem o lista care contine detalii cu privire la lucrurile din fiecare cutie. Dar in timpul haosului din ziua mutarii, planificarea se poate duce pe apa sambetei. Asadar, te poti baza pe necesitatea unui marker. Este posibil ca ultimile obiecte impachetate vor fi puse la intamplare si imposibil de tinut minte fara a le scrie. Una dintre cutiile mele are aceste cuvinte notate/mazgalite pe ea:’’o figurina cu Derth Vader, incarcator pentru mobil, sandalele bunicii si o sanie din excursia la Branson’’. Iti inchipui.

  1.      O buna banda adeziva.

Desigur ai nevoie de o banda adeziva. Dar ce trebuie sa iei in considerare este economisirea benzii. Nu fa asta! Strange cureaua pentru o buna banda adeziva. Ultimul lucru de care ai nevoie cand incerci sa impachetezi in cutii este sa-ti lipesti degetele sau sa se lipeasca banda singura.

  1.     Crema alba de papuci

Daca podeaua este alba, sansele sunt sa aiba cateva defecte si zgarieturi. Un pic de crema alba de pantof te poate ajuta sa stergi uzura, sa-i lasi fostului proprietar un chirias fericit si sa creasca sansele sa-ti returneze fondul de daune.